Résultats pour lening verkopen

lening verkopen
Wat als je woonlening even te zwaar wordt? Daar zijn oplossi. Het Nieuwsblad.
Wat als je woonlening even te zwaar wordt? Daar zijn oplossingen voor en je hoeft je huis niet meteen te verkopen. 16/10/2020 om 0300: door Kristof Simoens. Eind augustus stond de teller van woonleningen met betalingsachterstand op 28.404. Dat blijkt uit cijfers van bankenkoepel Febelfin. Dat valt al bij al nog mee, want het gaat om 09, procent van alle hypotheekleningen. Maar dat cijfer had ongetwijfeld hoger gelegen, indien de banken en de overheid in de lente niet hadden beslist om mensen die door de coronacrisis in financiële moeilijkheden kwamen, tot eind 2020 kosteloos uitstel van betaling te geven. Experts vrezen dat de échte vloedgolf dus pas na Nieuwjaar komt. Gelukkig bestaan er oplossingen, op voorwaarde dat je er tijdig werk van maakt. Als je bedrijf de deuren sluit en je werkloos wordt of bij andere onvoorziene gebeurtenissen zoals een slepende ziekte, heeft dat een impact op je financiële situatie. Je hypothecaire krediet weegt dan.
Je huis verkopen overbruggingskrediet Hypotheek.be.
Maar je huidige woning is nog niet verkocht en dat geld heb je nu eenmaal nodig voor de aankoop van je nieuwe huis. Hoe zeker ben je ervan dat de verkoop van je huis voldoende zal opleveren om je nieuwe huis te kunnen aankopen? Lees meer 0. Overbruggingskrediet via de bank of een kredietmakelaar? Als je een huis wil kopen, maar je bestaande woning nog niet verkocht is, dan heb je een overbruggingskrediet nodig. Zo kan je jouw droomhuis kopen en beschik je over voldoende tijd om je bestaande huis tegen een correcte prijs te verkopen. Een overbruggingskrediet kan je nemen bij een bank of bij een onafhankelijke kredietmakelaar. Wij zetten enkele belangrijke verschillen op een rijtje. Lees meer 0. Wanneer is de herfinanciering van een hypothecaire lening interessant? Wanneer doe je er goed aan om je woonlening te herzien? Op deze vraag bestaat geen eenduidig antwoord. Alles hangt af van jouw persoonlijke situatie. Je kan immers om verschillende redenen een herziening van je hypothecair krediet overwegen en een herfinancieringslening afsluiten. Lees meer 0. Vragen over een hypotheeklening? Dat begrijpen we. Een hypotheek sluit je ook niet iedere dag af.
auto verkopen terwijl lening bank nog loopt JuridischForum.be.
auto verkopen terwijl lening bank nog loopt. auto verkopen terwijl lening bank nog loopt. auto verkopen terwijl lening bank nog loopt. 1, 30 dec 2010 0131.: Mijn partner wil een auto verkopen. De autolening bij de bank staat echter op mijn naam.
Rechten en plichten van de kredietgever FOD Economie.
Op basis van al deze door hem verzamelde inlichtingen beslist de kredietgever om u al dan niet een krediet te verlenen. Als hij van mening is dat u niet in staat bent om het gevraagde krediet terug te betalen, moet hij het u weigeren. De kredietgever bv. een bank en de kredietbemiddelaar bv.
Wat betekent verkoop onder opschortende voorwaarde?
Dan wordt de overeenkomst nietig verklaard. Met het opstellen van de opschortende voorwaarde, teken je ook meteen voor een aantal verplichtingen, zoals werkelijk al het nodige doen om een lening te krijgen. Wordt er opgemerkt dat één van beide partijen het waarmaken van deze voorwaarde probeert te verhinderen? Dan wordt de voorwaarde meteen als vervuld bekeken. Met andere woorden: de opschortende voorwaarde is geen gemakkelijk trucje om zomaar onder de verkoop uit te geraken. Contacteer zeker je notaris voor alle voorwaarden, hij/zij zal je hier in detail over kunnen toelichten. Op zoek naar meer informatie over vastgoed? Dan ben jij bij de juiste partij terecht gekomen. Snuister gerust eens door onze blog om meer informatie op te doen over de sector. Is jouw vraag nog altijd niet beantwoord? Neem dan zeker contact met ons op. Wij staan te trappelen om jou verder te helpen met de verkoop van jouw woning. Ja, ik neem contact op! Hou me op de hoogte van nieuwe panden. Hou me op de hoogte. Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen. 0800 54 311. Nieuwbouw Projecten Verkopen.
Woning verkopen zonder opnieuw te kopen of te bouwen Sleutelmomenten Belfius.
Verkopen zonder opnieuw te kopen of te bouwen. Een woning verkopen lijkt eenvoudig. Zeker als u geen nieuwe moet kopen of bouwen, omdat u naar het buitenland verhuist of bij uw partner intrekt. Een bordje hangen of advertentie plaatsen, wachten op geïnteresseerden, het compromis en de akte tekenen en het geld incasseren. Meer lijkt het niet te zijn. In werkelijkheid komt er echter meer bij kijken Waaraan moet u zoal denken? Lopend krediet vervroegd terugbetalen. Wanneer u uw woonst verkoopt, hebt u misschien nog een woonlening consumentenkrediet of woonkrediet hypothecair krediet lopen. Die kunt u op elk moment vervroegd terugbetalen. Het geld dat eventueel overblijft na de terugbetaling, kunt u dan beleggen. Uw bestaande woonst hebt u dat hopen we toch goed verzekerd. Als u uw huis verkoopt, dient u deze verzekeringen stop te zetten. Ga daarvoor langs in uw kantoor. Vergeet ook de verzekeringen niet die onrechtstreeks samenhangen met uw woning.
Je huis verkopen met verlies Huis zelf verkopen.
Hoe kan de waarde van een woning na verkoop dalen? Hierop bestaat geen éénduidig antwoord. De buurt kan achteruitgaan door een nieuw en slechter gemeentebeleid, waardoor veel faciliteiten in de buurt verdwijnen. Een deel van jouw grond kan onteigend worden voor de bouw van een nieuwe baan die zal zorgen voor de nodige geluidshinder. Kopers vermijden jouw buurt door langdurige negatieve media-aandacht. Of misschien wordt er wel een bouwovertreding ontdekt en moet je een deel van de woning slopen. Kortom, genoeg situaties waarin de prijs van jouw huis plots kan dalen. Huis verkopen met verlies: wat je kunt doen. Indien je je huis wilt verkopen, maar er mogelijk een restschuld overblijft, is het belangrijk dit in een zo vroeg mogelijk stadium aan te geven bij je vastgoedexpert en hypotheekadviseur. Zo kunnen zij met je meedenken en zoeken naar een oplossing. Een aantal regelingen kunnen de restschuld beperken.: De restschuld kan worden meegefinancierd in een nieuwe hypotheek. Slechts sommige geldverstrekkers bieden deze mogelijkheid onder bepaalde voorwaarden. In de meeste gevallen kun je een lening voor je restschuld afsluiten.
Van een huis naar een appartement: hoe kopen en verkopen?
U bent van plan om uw gezinswoning van de hand te doen en er iets kleiner en comfortabeler voor te kopen. Vanaf een bepaalde leeftijd een logische beslissing, en meer en meer senioren zetten dan ook de stap naar een appartement. Ontdek hoe u uw huis best verkoopt en uw nieuwe woonst op de best mogelijke manier financiert. Hoe uw huidige woning best verkopen? Meer en meer senioren verkopen hun huis en zetten de stap naar een appartement. Hoe verkoopt u uw huis en hoe financiert u uw nieuwe woonst? Uit de hand of onderhands. Van particulier tot particulier dus. Door de populariteit van immowebsites is dat makkelijk en goedkoop. Voor een advertentie betaalt u slechts enkele euros. Via de notaris. Dat mag als aan de bemiddeling een ambtsverrichting vebonden is. Het bemiddelingsloon mag niet hoger zijn dan 2% van de verkoopprijs. Via biddit.be, een project van de Koninklijk Federatie van het Belgische Notariaat, kunt u onder de hoede van een notaris online vastgoed aankopen of verkopen. Met een vastgoedmakelaar. Makkelijk voor een verkoper die verlost wil zijn van alle rompslomp. Vastgoedmakelaars hebben geen vaste tarieven, maar de gemiddelde commissie draait rond de 3% van de verkoopprijs, exclusief btw.

Contactez nous

eigen huis krediet
tweede huis hypotheek
hypotheek nieuw huis
taxatie kosten huis
lening verkopen
huis kopen zonder eigen geld
kan ik een huis kopen zonder eigen geld
hoe een huis kopen zonder geld
hoeveel eigen geld bij huis kopen
heb je eigen geld nodig om een huis te kopen